Mikimiki

od Matea

3 0 0 5

Novi početak

Novi početak,
nove prilike,
stare boli.

Paleta tamnih boja
u očima tvojim
obojila me.

Sjedinila sam se
s bojama,
s boli.

Novi početak kraja
mračnim pogledima,
nove boli.


Zima 2016./2017. jedno je razdoblje u mom životu koje sam morala obilježiti pjesmom. Novi početak, jer doista, počelo je nešto novo u mom životu, jedno novo poglavlje u knjizi mog života.
Dogodilo se što sam htjela, a opet sam u početku žalila. No, čovjek se na sve privikne, pa čak i ja koja se jako teško prilagođavam promjenama. I tako, privikla sam se. Sutra je mjesec dana od tog dana kada sam otišla sa svog starog radnog mjesta; tog mjesta gdje sam stekla mnogo prijatelja. Inače se u kolektivima stekne mnogo kolega, a manje prijatelja, ali ja komotno mogu reći da sam stekla prijatelje za kojima žalim, a žalit ću još dugo, što sam ih ostavila. No ne živi se od prijatelja i morala sam otvoriti novi list. Morala sam učiniti nešto što je bolje za mene. I učinila sam; počela raditi na novom radnom mjestu s 2.1. ove godine. I nije mi žao. Jedino zbog čega žalim su prijatelji.
Pjesma je ljubavna, ali zapravo ne označava promjenu u ljubavi, nego općenitu promjenu u životu i moj novi početak. Što ćeš, inspiracija je htjela da pjesma bude ljubavne tematike. ;)

Ocjene (3)

Respektira (3): Marta, darel, Vjeran

Komentari (5)

6

Od Vjeran

Toplo se nadam da je odluka bila dobra. Sretno, Matea!
4

Od Matea

Bila je, barem što se tiče blizine posla mjestu stanovanja. :D Hvala!
10

Od darel

Sretno, Matea! Da se odluka pokaže kao prilika za sve najbolje u tvom životu!
10

Od darel

Sretno, Matea! Da se odluka pokaže kao prilika za sve najbolje u tvom životu!
4

Od Matea

Hvala na lijepim željama darel! :)

Aktivnosti

Više

Chat (0)

Uključi se