2 9

Sve najbolje!

Podijeli na mrežama

Otvaramo mjesto za želje, čestitke i pozdrave :-). Neki među nama druže se dugo, već gotovo dvije godine, izmijenili su nebrojeno puno respekata, komentara, riječi podrške, ohrabrenja, pohvala i pokoje konstruktivne kritike. Već se dobro znamo, zato ovdje možete napisati što jedni drugima želite. Mi vam prije svega želimo sretne i blagoslovljene blagdane, sretan Božić, vama i vašim najmilijima puno zdravlja, sreće, radosti i najljepših trenutaka, pregršt pozitivnih misli i još više razloga za optimizam te, naravno, puno, puno, dobrih knjiga u sljedećoj 2016. Da vam ovi blagdani i iduća godina budu po svemu najbolji. Da vam objave knjigu (ako o tome sanjate), da na Imaginariju pročitamo puno fantastičnih uradaka i analiza, da nas iduće godine knjige koje čitamo ostave bez riječi i priušte nam mnoge neprospavane noći :-). Sve najbolje, dragi naši Imaginarci, hvala vam što ste tu i što postojite! Hvala vam što s nama stvarate čaroliju.

Napiši analizu

Analize (2)

od NinaM

7 1 0 4

Imaginarni prijatelji...

Riječ prijatelj visoko je cijenjena riječ u mojem rječniku, čuvam ju u posebnom pretincu i upotrebljavam u pomno odabranim trenucima misleći na nekoliko onih koji su toga vrijedni. Općenito treba proći dugo vremena dok nekoga ne nazovem prijateljem, zato uvijek postoji neki odmak, neka distanca dok se ne stekne povjerenje. Moram priznati da, iz ne znam kojeg razloga, ljudima ulijevam  povjerenje pa mi se otvaraju i češće nego bih ja možda htjela. Tu ne govorim samo o svojim prijateljima, nego i poznanicima te kolegama. Znam puno više o njima nego oni o meni. U kome je problem, ako ga ima, procijenite sami.

Vjerovanje u imaginarnu zbilju ono je što je pomoglo da čovjek opstane u ovom svijetu. Na kraju dana, svi smo mi društvena bića, a naša suradnja temelj je opstanka. Moja imaginarna zbilja ova je zajednica. I iako postoji neka distanca s moje strane (valjda se nikada nisam uključila u chat; više čitam nego pišem..), smatram vas prijateljima, imaginarnim (iako ste svi stvarni), ali prijateljima. Jer povezuje nas nešto što u meni tinja godinama, ali nikako da se rasplamsa, da ne kažem razbukta. Kad sam ovdje, pojave se one iskrice nade, zato želim zahvaliti onome čija je ideja sve ovo. :)

A vama svima, dragi moji imaginarni prijatelji, želim u novoj godini puno napisanih riječi, onih kojima ste rekli ono što ste željeli i kojima ste zadovoljni; želim vam radost objavljivanja vlastitih tekstova i zadovoljstvo čitatelja; želim vam da počnete vjerovati u sebe i rasplamsate tinjajuće žari; da radite ono što volite i budete uspješni u tome; želim vam da volite i budete voljeni; želim vam ljude u životu vrijedne toga da ih zovete prijateljima; želim vam bezbrižna jutra i mirne noći; više vremena za knjigicu, dekicu i kavicu; dječje rukice oko vrata; nečije nasmiješene oči; želim vam da se ponekad sjetite djeteta u sebi i učinite nešto neprilično svojim godinama; želim vam puno smijeha i druženja s obitelji i prijateljima; želim vam da naučite nešto novo ove godine, neku novu vještinu; neopisivo mnogo zagrljaja; intenzivne osjećaje sreće, one od kojih se nadimaju grudi, neka potraju; stvarajte divne uspomene i najljepše fotografije... I želim vam obilje zdravlja kao poticaj za sve gore navedeno.

Ocjene (8)

Respektira (7): Vjeran, Tom1988, Tina987, darel, ucitajse, TatjanaBN, naomica

Slaže se (1): Micamaca

Komentari (4)

5

Od ucitajse

Hvala na lijepim željama, koje ovim putem uzvraćam! :)
4

Od NinaM

Hvaaalaa..:)
6

Od Vjeran

Zanimljiv tekst. Da bi reč rekel! I tebi svako dobro, a uz obilje zdravlja želim ti i malo sreće. Jer, znaš i sama, na Titanicu su svi zdravi bili ;-) Pozdrav!
4

Od NinaM

Haahaha..braavo! Daa, fortunu sam zaboravila..:( odličan komentar za početak dana..hvala.:)

od darel

9 0 0 4

Dragi naši...

Dragi moji Imaginarci, malo je napisati da vam u ovoj Novoj 2016. želim sve najbolje. Prije svega, da vas sve služi zdravlje, da budete sretni i veseli, da dobijete financijsku infuziju uz koje će vam svakodnevno preživljavanje biti barem malo lakše. Želim vam mirnu ruku da napišete sve nove prekrasne retke koje skicirate u glavi i da s njom držite puno knjiga koje će protresti vaš svijet. Želim vam mirne večeri i uzbudljive dane (ili obratno, ako vam to više odgovara). Želim vam sretne trenutke s vašim najmilijima, pustolovine, putovanja, sve ono što vas čini najsretnijima. Želim vam snage da podnesete sve što vam je život namijenio, i ono dobro, i loše. Želim vam da se još duuugo družimo na Imaginariju, puno prekrasnih analiza iz kojih svakodnevno nešto naučimo, koje nas tjeraju da preispitujemo svoje uvriježene stavove, koje nas tjeraju na promišljanje. Želim vam da objavite knjigu, ako o tome sanjate. Želim vam sve što si sami želite :-). Puno pusa, vaš Darel

Ocjene (9)

Respektira (9): Micamaca, NinaM, marali, Vjeran, naomica, TatjanaBN, Tina987, JosipLabas, ucitajse

Komentari (4)

5

Od ucitajse

Hvala na divnim željama, sve najnaj i tebi Darel :) :)
4

Od JosipLabas

Hvalaa na divnim željama :) Svee najboljee i tebi :)
3

Od Tina987

Hvala, također sve najbolje :D
6

Od Vjeran

Darel, puno ti hvala. Ni sam ovo ne bih bolje sročio. Stoga u svojim retcima potraži moju čestitku tebi ;-) Svako dobroooooooooooooooooooooooo!!!

Aktivnosti

Više

Chat (0)

Uključi se